Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är lite bilder från plåtningen jag och Erika jobbade med under hela lördagen! Vi håller på att göra varsin portfolio som är vårt gymnasiearbete. Det var så himla kul och vill typ göra det varje helg hahah! Har så underbara vänner som ställde upp och världens bästa vän som gör allt roligt :)

Bilderna vi tog kommer att komma upp! Dom måste bara bli helt klara först.

Likes

Comments

Tänkte berätta lite kort om vad vi gjorde i London! Både i bilder och text. Tycker själv att bilder är roligast i en blogg!

Vi var framme vid hotellet runt 3-tiden, fick vårt lilla rum och gick direkt ut på stan för att käka lunch och kolla lite i butikerna innan dom stängde. Vi åt lunch på KFC, premiär för Erika haha! Sedan hann vi gå in på Boots och M&M store, sedan stängde butikerna vid 6 så vi drog vidare hem till hotellet igen för att göra oss redo inför middagen. Till middag åt vi på Angus Steak House i Piccadilly och fyfan vad gott det var! Sedan somnade vi runt 12-tiden.

Andra dagen gick vi upp runt 9 och käkade frukost på underbara Pret! !00 gånger godare än hotellfrukost, faktiskt! Allt är hemlagat och asfräscht. Efter det tog vi tunnelbanan till Marble Arch och spenderade några timmar inne på Primark. Till lunch blev det Yo sushi (sushi på rullband). Hela dagen bestod egentligen av shopping. Vi körde hela Londons butiker denna dag haha! Pizza hut blev vår middag, efter det mer shopping (10 min efter den sista bilden gick Erikas påse sönder pga regnet, fyfan va jag garva hahaha) sen sooooov vi. Gud så trötta vi var!

Tredje dagen var vi helt jäkla slut i kroppen, så myskläder fick det bli! Vi drog in till Westminster på morgonen, både jag och Erika har ju varit här innan och sett Big Ben och London eye men det är som ett måste när man åker till London, vi ville också passa på när det äntligen var bra väder! Vi tog sedan bussen in till stan igen och strosade inne på Selfridges, där hade dom börjat med julsaker REDAN!.. Till middag åt vi Italienskt och det blev en tidig kväll för oss.

​Sista dagen blev det krångel med hotellet, det löste sig sen dock. Men både jag och Erika var väldigt stressade och lite irriterade och längtade mest hem den sista dagen för vi var så JÄKLA trötta efter all shopping. Vi åt iallafall frukost/lunch på KFC sista dagen, tog vår sista (5e) runda på Primark, fikade och åkte hem! Vi båda var nog lika överlyckliga över att komma hem till våra karlar hemma hahaha. 

Sjukt jävla rolig resa och den går typ inte att jämföras med någon annan shoppingresa jag varit på! London och min bästa vän, vad kan gå fel? Love uuuu

Kramiz
Likes

Comments

Tjo babes.

Nu har jag och Erika äääntligen kommit till London, vi kom hit vid halv 4 och varit ute på stan sedan dess. Idag stängde alla butiker vid 6 tyvärr så någon storshopping hann vi inte med, men det kanske var bra ändå. Annars hade väl pengarna redan varit slut hahaha. Vi kör det imorgon istället!

Vi tog en senmiddag eftersom lunchen blev vid 4, till middag åt vi på Angus Steak House och det var såååå gott! Gud vad jag älskar denna stad.

Shoppingen kommer upp när jag kommit hem.

  • 297 Readers

Likes

Comments