wine n friends

det finns nog inte mycket som slår dessa typer av eftermiddagar/kvällar. kvällssolen ligger perfekt över parken. igår skiftade det mellan sol och moln, det var inte förens på slutet solen riktigt kom fram, men när den väl gör det ahhhhh så skönt det är när man verkligen känner värmen!!

vi hade med oss vin och öl (jag hehe) sen lite snaskigt att tugga på:) sedan kom simon och joinade oss också! spelade musik från högtalaren och bara mådde gött igår eftermiddag var vad vi gjorde. jag försöker verkligen ta vara på dessa lediga dagar på bästa sätt!!!! för vet att jag kommer längta tillbaka efter dem!!

tur som jag hade så var både esselda och gledis hemma samtidigt!! nu blir det i fel ordning här men på förmiddagen lunchade vi på kupén i åmål, riktigt god sallad faktiskt!! sen drog vi vidare till cafét och tog oss en varsin smoothie, det blev ingen kaffe???

det var en riktigt god mayo till salladen måste jag säga!! såhär satt vi och pratade, catching up, äääälskar det! finns inget roligare ibland än att bara snacka när man inte setts på ett tag, och solen sken faktiskt mer i åmål hmmmm. Detta var alltså gårdagen och nu ska jag kolla ett avsnitt av the fall och sen ska jag försöka sova, ska upp tidigt imorgon!! klockan är satt på 05.30 och tåget från karlstad till stockholm går 09.40, sååå imorgon får jag träffa malin <33333333333

puss, fanny

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229