topp 10 bästa jag ätit in my life!!!!

TITTA VAD JAG HAR ÄTIT IDAG, bresaola med mozzarella, tomater och ruccola!!!!! Det var himmelskt gott!! och foccacia!! Nej men asså som jag sa det är lätt topp 10 av det godaste jag har ätit bara det att jag gjorde största tabben!!!!!! Jag skulle hälla olivolja och salt över hela, för att det blir extra gott MEN jag råkar istället ta chili(!!!!!) oljan som står framför mig och tar verkligen över HELA.. jag kan säga det att det brann i min mun :-) fick beställa in mjölk hahaahh.. men jag åt upp såklart och försöka fokusera på de andra smakerna, inte lätt men. Så det var tråkigt men annars asså 10 av 10!!!!

pasta carbonaran var himmelsk den också!!! verkligen gjord på rätt sätt, tror jag kommer ta den nästa gång jag åker dit.. Detta stället låg alltså i Norge men det tar bara ca 20-25 minuter dit.

look at you :')

Nu börjar jag jobba prick om en timme efter 4 dagars ledighet så jag känner mig faktiskt utvilad. Jag har ju bara ca två veckor kvar innan jag flyttar ifrån strömstad, herregud var tog denna sommaren vägen jag förstår verkligen ingenting.. känns så ledsamt på något sätt men fortfarande fett hype för hösten i år hehe who knew. Jag körde ett fett lökigt träningspass precis, sprang på bandet och körde lite magövningar så kroppen mår jättebra nu känns det som. Så har tagit mig en dusch, bytt om till jobb kläder och ska chilla lite innan jag stämplar in för kvällen. Jag jobbar från 08 på morgonen i morgon också så hoppas det inte blir så sent idag.. och juste man kan ju säga att hösten faktiskt på riktigt är här nu :') idag börjar idol och love island och det är riktiga höst tecken lol

puss, fanny

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229