palette

Wey!! Kommer inte ihåg senaste gången jag köpte smink? ärligt talat så tycker jag det är ganska tråkigt att köpa smink, är aldrig den som testar nya saker osv utan jag håller mig till det jag vet är bra, men om det är något som är roligt så är det ögonskuggspaletter!!

Jag håller mig dock gärna till dem färgerna jag är van vid och dessa som ni ser på bilderna är den typ av färger jag använder mig av både till vardag och fest hehe så bra!! caia cosmetics by bianca ingrosso

Hej! Vi gör ett nytt försök hehe! Detta inlägget skulle egentligen upp igår men jag somnade mitt i skrivandet haha.. Jag somnade alltså runt 18.00 igår och vaknade kort en gång runt 21.00 annars sov jag hela tiden tills jag skulle upp och jobba imorse, ganska sjukt för att vara mig. Så jag har varit pigg idag efter alla dessa timmars sömn, det behövdes i alla fall! Nu har jag precis lagt mig i sängen efter att ha duschat och städat toaletten lite snabbt. Jag trivs sååå bra i mitt rum här i Sälen, speciellt nu efter mamma varit här. Hon hade med sig ganska mycket inredning från mitt rum hemma men även mycket nytt som hon hade köpt! Såå mysigt!!! Ikväll tror jag att jag ska ut en sväng, det är ju ändå lördag. Men 06.00 börjar jag jobba så det blir nyktert ikväll, tyvärr.


I miss being kissed by the sun

puss, fanny

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229