nya kläder är livet

Innehåller affiliate-länkar

Blå jumpsuit i jeans från NAKD hittar ni HÄR, wow vad snygg den är och äntligen har jag köpt den efter att ha tittat på den ett långt tag, nu får vi bara hoppas att den passar och ser bra ut på, det är ju en jumpsuit så det känns lite risky ändå att beställa online.. Sedan köpte jag en vanlig svart, tight klänning som jag kan känna ofta att jag saknar i min garderob, så enkelt men så snyggt tillsammans med en oversized jeans jacka och svart knee boots hehe, ni hittar den HÄR.

Seeeeedan klickade jag hem den här gröna silkes klänningen och det är även tänkt att jag ska ha denna på personalfesten nästa vecka, som sagt jag köpte något jag kan använda hemma sen och denna fastnade jag för!! Ni hittar den HÄR. En svart läderklänning kan väll inte gå fel? nej jag vet inte men den ska bli intressant att pröva faktiskt, hoppas den sitter snyggt på.. det var bra rabatt på den också, ni hittar den HÄR

hej här ser ni det jag klickade hem igår, infogade även länkar ifall ni vill komma direkt till hemsidan, smart va?:-) jag hoppas jag får hem detta snart, är så ivrig på att pröva, speciellt jumpsuiten för det känns som antingen sitter den som ett smäck eller så kommer det se förjävligt ut, finns liksom inget mitt i mellan meeeeen uppdatering kommer ;)

puss, fanny

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229