MY WEEKEND

Hej på er! Klockan är halv 11 och jag har så mycket att göra innan jag kan gå och lägga mig. Jag måste plugga en massa och sen se klart filmen som jag stängde av igår för blev för trött. Plus att jag lovade att det skulle komma upp ett till inlägg idag, vilket det nu gör, wey! Jag tänkte bara kort men bra sammanfatta denna helgen med lite bilder för det har varit en sån himla mysig helg med massa, massa sol!! Älskar det! Nu ska det tyvärr bli sämre väder så jag har verkligen försökt att njuta!


Fredag: Amen för denna fredagen asså! Hur varmt var det? Typ 21-23 grader varmt! Helt sinnes i allafall! Jag slutade skolan runt 2 och kände bara JAG VILL HEM OCH VARA UTE I SOLEN. Jag drog faktiskt till gymmet direkt när jag kom hem och jag sprang dit, det var så skönt och VARMT?! Det var liksom varmt i luften, aaaahhh så härligt. På kvällen senare så grillade vi och satt ute, mys,

Lördag: Sov ganska länge och tog det lugnt på förmiddagen för att sedan duscha och göra mig i ordning. Sen drog jag till ICA för att handla mat och annat gött med Julia, Petra, Ida och Alice. Vi bestämde oss för att grilla på eftermiddagen eftersom vädret nästan var lika fint som på fredagen och det blev väldigt lyckat, förutom vitlöksbröden som ni inte behöver kolla på.. haha en aning brända. Men annars var det MYS!

Söndag: Vaknade tidigare idag vilket var väldigt skönt. Gjorde frukost för att sedan sitta ute då det var redan varmt i solen runt 11. Sen duscha, göra ordning mig för att gå ut för det var ju fint väder idag också, woho. Jag och Oliwer drog till Cafét och bestämde oss för att sitta ute vilket var väldigt mysigt. Det kändes att det var kallare idag men ändå varmt i solen. Jag tog frukttallrik som i vanlig ordning och sen en nypressad juice vilket var väldigt friskt och gott. Efter så drog vi hem och jag satte mig och solade ute ganska länge, det kändes verkligen som sommar idag!! Sen vid 7 ungefär drog vi till gymmet och vi var helt själva där vilket var väldigt skönt. Nu har jag duschat och lagt mig i sängen för att göra lite plugg eller så skiter jag i det helt och fortsätter på filmen istället. Hoppas ni har haft en mysig helg! Ny vecka imorn, ett steg närmare sommar, student osv osv.

puss, fanny

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229