JAG NJUTER

ännu en ljummen kväll i strömstad igår. Åt god mat, lyssnade på bra musik och njöt av värmen verkligen. mer av detta tack. dock så är denna dag sista väldigt varma dagen enligt väderprognosen, nu går det tillbaka till 22 grader ungefär.. ser fram emot det pga av att det varit ett helvete att jobba när det varit så varmt men hann njuta ganska mycket av värmen ändå.

hej ett tips på typ det godaste man kan äta.. baguette tillsammans med philadelphia, parma skinka och tryffelchips!! jag dör för det!!! kan äta så mycket, vilket jag gjorde igår haha. så var nästan mätt när vi skulle äta risotton och gud så god den var mmmmmmm!!

idag har jag legat på klipporna heeela dagen. sååå varmt omg trodde jag skulle bränna sönder mig IGEN men jag klarade mig, smörjde mig ganska rejält flera gånger, det är så värt. Vi badade i havet som var så skönt, alltså det är ju inte alls kallt. Men kunde inte direkt slappna av haha för fick typ panik.. tycker det är så obehagligt att bada i havet ibland, speciellt när man ser vad som är under ytan och här vi badade var det massa växter osv och jag tänker bara på alla djur som finns under hahahahah så fick panik när jag inte tog mig upp men jaja det gick bra. Har verkligen varit ute hela dagen idag och tagit vara på den lediga dagen på absolut bästa sätt, tillbaka till verkligheten imorgon uggghhhhhhh

puss, fanny

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229