jag börjar bli sjukD: (hoppas ej)

i am so sorry om ni inte bryr er om mina goda ''yougurt bowls '' men jag kommer fortsätta med det tills jag får dille på någonting annat so here we go: yougurt med ananas, äpple, kokosflingor, linfrön och jordnötssmör :)

igår mötte jag upp Petra på stan för att göra lite ärenden till helgens festligheter.. tog en kaffe och tjata lite:) hmmm undra var alla mina pengar kommer gå i höst??? på kaffe kanske? det är svårt att motstå att gå ner och sätta sig på ett café när man bor mitt i stan D: i-lands problem

my new heels om jag inte redan visat? kommer ej ihåg men dem är fett snygga och bekväma faktiskt. Jag har ju inte gått så mycket i klackar i mitt liv men det är verkligen någonting jag vill lära mig för oj vad snyggt det är när man verkligen kan gå på höga, pinnsmala klackar aka ariana grande. Något jag måste lära mig, måste köpa nya high knee boots också för klacken på dem gick i sönder i somras :( och det var dem bästa jag nånsin haft, så svårt att hitta några som verkligen sitter uppe och inte åker ner men om jag har tur så har nelly.com kvar dem.

puss, fanny

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229