hej och welcome back:) tack

en outfit från soliga stockholm i fredags:) byxorna spontan köpte jag i kd förra veckan då alla mina jeans får mig att sluta andas sen jag gått upp i vikt hehe.. toppen köpte jag i hets och panik på urban outfitters medan malin stod och väntade med bilen utanför, men jag blev nöjd med köpet!! stod typ och valde mellan 11 stycken linnen hahah men älskar färgen och passformen!!

kära vänner!! jag har hittat det bästa iskaffet, wow wtf vad gott det var!!!! det går inte att beskriva men asså det var verkligen så man vill ha det!! smaken var såå perfekt, det vattnas i min mun just nu :/ Så detta kaffet hittar ni hos Johan och Nyström, shout out till er aasså!! aldrig druckit så snabbt, i wish it was större glas mennnn..

något jag ångrar dock är att jag inte tog några selfies, bilder på mig själv!!!!!!! när jag var i stockholm och hade en bomb outfit/sminkning, gud man är ju för busy asså:/ hahahah nej men malin hade fett bra eftermiddagsljus i lägenheten som man kunde utnyttjat ju.. just nu använder jag alltid caia cosmetics på mina ögonlock, verkligen den bästa paletten jag haft hittils! Man känner liksom inte att man saknar någon färg utan alla som man behöver och vill ha finns där, perfekt

puss, fanny

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229