HALLÅ BLOGGEN

Hej allihopa! Nu (äntligen.. skoja) så tänkte jag försöka mig på att starta en blogg igen, yey!! Senaste gången jag bloggade var den tiden när alla hade en blogg lite sådär oseriöst haha. Men lets try it again fast på en seriösare nivå kanske. Jag kommer försöka, men förmodligen så kommer det inte att komma upp nya inlägg varje dag, för helt ärligt mitt liv i bilder, text osv är inte så intressant. Så jag ser det mer som en rolig grej för mig, att kunna dela med mig av bilder som jag väljer att kanske inte lägga upp på instagram (båda bilderna här finns på min instagram, lol). Jag måste oxå fixa en header och snygga till designen också för vill inte alls ha den bilden jag har, hjälp vad stor den är. Ja men det får vi se när det händer, inte än förmodligen..


Då kan jag börja berätta om min dag då som man gör i bloggar, fast jag väljer nog att skriva om igår för idag har jag inte gjort så mycket. Sov ganska länge, ovanligt länge faktiskt.. inte likt mig, hatar att sova för länge. Aja, jag tog en biltur, drog och fikade en stund och sen iväg till gymmet. Nu så har jag lagat mat vilket blev gotti, wow.
Igår var en bättre dag för då var det ju soligt hela dagen och gud vad man verkligen blir på bättre humör och man känner verkligen att man mår bra i själen när solen lyser! LOVE IT! Så jag satt såklart ute på terassen och solade ansiktet och njöt med en kaffe. Sen drog jag och gjorde mig i ordning, alltså sminkade mig vilket jag inte gjort på så länge, gör nästan aldrig det nu för tiden, det är så himla skönt! Efter några timmar gick tåget till Karlstad som jag och min lillebror tog och mötte upp familjen där för att käka på Baron, asså på riktigt, maten där.. omg. Den är så sjuk! Käka där om ni inte gjort det men om ni gjort det, gör det igen!puss, fanny

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229