fyndat och lagat min bästa carbonara nånsin

fyndat!!! denna croppade tröja(????) från ginatricot, det fanns en kvar, dock var det i storleken 38 så lite stor är den men vad gör de, här har jag vikt upp den också vilket jag förmodligen kommer göra, som jag göra med allt hehe. Bilden gör inte färgen så jätte rättvis, den är lite mer åt det vita hålet och visst det kanske är ett sommarplagg men kunde ej låta bli.

Jag har gjort min bästa carbonara någonsin!! Jag lyckades så otroligt bra denna gången, fick den sådär krämig som den ska vara. Jag hade plattan på betydligt lägre värme när jag hällde i ägg och pecorino så då blev den perfekt och behövde inte ens stressa för att få till den som den ska vara! VÄLDIGT NÖJD! Hör av er om ni vill :) hahahha skoja

TODAY
Jag ställde klockan på 07 imorse och gick faktiskt upp och tanken var att jag skulle gå ut men dum som jag var la jag mig i sängen och stängde ögonen åååhhhhh. Så jag kom inte i väg förens klockan var närmare 09.30 men bättre än inget!! Kom hem, käkade frukost för att sedan gå ut på stan och köpa en bok jag kollat på ett tag. Det är en bok om vin, haha. Vet inte men har blivit så intresserad av att vilja veta och kunna mer om vin efter denna sommaren. Så det ska bli intressant att läsa faktiskt. Sen fick jag ju med mig ett plagg också. Som förmodligen blir att ha på sig ikväll för efter jobb som jag snart ska dra mig till så kommer tova och vi ska ut på nöjes, jag är ledig i morgon så det passade perfekt för mig. Så var precis på systemet och köpte lite dricka.

puss, fanny

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229