en goooooooo tisdag

I tisdags fick äntligen chansen att gå ut!!! Det var såååå längesen jag drack senast känns det som vilket resulterade i en ganska kaos kväll men gud så kul det var! Som frukost och lunch värdinna här uppe så kan man ju tyvärr inte supa lika mycket som de andra.. men men inget jag hänger läpp för direkt heller.


Tisdags kvällen satt man och drack själv i typ tre timmar i väntan på att de det andra skulle sluta jobba.. Gjorde en kaffedrink som jag drack några glas av vilket faktiskt blev väldigt gott, väldigt enkelt var det också. Det här var en sån kväll där jag kunde sitta i TIMMAR och göra mig i ordning för de andra slutade runt 22.00 och jag började nog redan vid 17.00 lite smått, älskar att få göra sig i ordning länge då jag alltid har en tendens av att bli jätte stressad inför utekvällar.

Men sen kom alinis och gjorde mig sällskap och vi dansade och sjöng till gamla disney låtar som hsm och hannah montana ja ni förstår sånt som alltid går hem;) Sen bar det iväg till Harrys där det var en del folk faktiskt vilket är superroligt så satt mest bara och snackade och umgicks med folk. Sen skulle man ju till klubben men kom inte så långt av vissa skäl hehe så åkte tillbaka till Harrys för att sedan hamna på efterfest med ett härligt gäng nere i byn. Taxin gick hem vid halv 4 på natten kanske???

puss, fanny

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229