efterlängtad chill dag efter '' helgens '' bravader

Godmorgon på er hjärtisar!! Solen skiner rakt ner på min veranda och det är där jag kom spendera min lediga torsdag, som jag har längtat!! Planen för idag är att försöka sitta i solen så mycket som möjligt och verkligen ta vara på den innan nästa jobbvecka börjar. Jag ska ta bilen till Ica och handla lite lunch och annat då kylskåpet för min del är ganska tomt. Sen ska jag in i duschen, köra lite skrubb och ansiktsmask för att sedan börja packa lite till inför hemgång om ca 3 veckor. Jag är faktiskt osäker på om jag kommer få med mig allting hem faktiskt.. eftersom mamma hade med sig endel saker i sin bil när hon var här jaja det ska nog gå på ett eller annat sätt. Men i alla fall det ska bli så skönt med en lugn och chill dag ensam efter tisdagen och onsdagens bravader.
I tisdags gick jag för en gångsskull ut efter harrys vilket händer sällan för har alltid hamnat på efterfest istället men inte denna gången. Jag hade jätte roligt;) sen igår så käkade jag, rubar och freddie på harrys för att sedan dra vidare till o'learys för att se manchester united - barcelona spela för att sedan möta upp fler folk och dra vidare till gustavs där vi satt till ca 01.
Så det blev inte så seent ändå vilket var väldigt skönt känner jag för gick upp runt 10 idag till skillnad från dagen innan då jag sov till 14(??????) usch hatar det men kom ju i säng runt 04.30 kvällen innan så det är ju ganska logiskt .. HOPPAS NI FÅR EN SOLIG OCH MYSIG DAG OCH GÅR UT PÅ NÅGOT CAFÉ ELLER NÅTT OCH SITTER I VÅR SOLEN DET HADE JAG GJORT

puss, fanny

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229