Catching up

Hej mitt andra inlägg! Hoppas allt är bra med er som läser! Jag sitter just nu i tvrummet och bara tar det lugnt, vilket jag gjort hela dagen. Men jag har äntligen börjat med en otrolig tråkig inlämningsuppgift i ämnet privatjuridik som ska in efter lovet. Jag måste bara säga att jag går verkligen helt fel linje haha. Jag går då ekonomi och jag tycker det är såååå ointressant verkligen. Aja, studenten om 2 månader så jag klarar mig och håller ut tills dess. Skrev jag precis 2 månader? Herregud det är ju typ.. SNART. Det ligger liksom fortfarande snö kvar på backen så det känns ganska orimligt att säga att det är student och sommar om ca 2 månader, det går inte riktigt ihop men... TAGGA!!! Nej nu måste jag fortsätta med juridik uppgiften om den ska bli klar innan lovet är slut, plus jag har ju såklart ganska mycket annat som ska bli klart till exempel gymnasiearbetet..

I tisdags när vi var och fikade, det bästa man typ kan fika i den här staden, frukttallrik!! Jag tar det typ varje gång för det är så himla gott!! Tips, tips, tips!! Plus att nu börjar dem att sälja glass, sommartecken yey.

Inte för att skryta eller någonting eller jo kanske men jag gör for real den godaste ceasarsalladen någonsin. Asså den är så god! SÅ GOD! Dock har jag inte kyckling i för jag tycker det blir minst lika gott utan, det blir verkligen mycket mat och man blir så mätt efteråt. Very good, very good. Så call me om ni är sugna på ceasarsallad ;);)

puss, fanny

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229