MELLAN HIMMEL OCH JORD.

Att kunna blogga verkar inte vara det allra lättaste. Appen fungerar när den vill och det verkar inte vara någon gång när jag vill blogga. Idag gör jag ett nytt försök och det var ju ca två veckor sedan jag skrev sist. Då handlade det ju om Vega och hennes nyopererade hand. Alltså jag är så imponerad över våran lilla tjej. Hon leker precis som innan och verkar inte alls besväras av det stora gipset som hon dras med. Det är dock fullt upp för oss för hon behöver ju hjälp med betydligt mer då hon bara har en hand att använda! Nu återstår en vecka innan vi ska åka uppöver och besöka Umeå för ett återbesök. Ett inplanerat besök där dom ska plocka bort gipset, plocka ut en ”spik” som sitter i tummen och kolla så att allt ser bra ut. Vi ska även besöka en arbetsterapeut för att få en skena gjuten åt henne som hon ska ha i några veckor. Jag vet faktiskt inte så mycket mer än så nu innan besöket så det visar sig då. Jag är dock VÄLDIGT nervös inför besöket pga Corona-viruset. Det sprids ju lika snabbt i Västerbotten som det gör här i Västernorrland men det är ju ett besök vi måste göra för gipset måste ju plockas bort... Vi får se om vi får höra något annat under veckan från sjukhuset men ett inbokat besök har vi iallafall på måndag.

Från Vega till vår boendesituation, vi är just nu inneboende hemma hos mamma och pappa alla tre. Vårt hus blev rökskadat efter en tråkig incident med vår kamin. Allt som skulle ut i skorstenen kom in i huset och det var en hel del rök! Så vi har inte kunnat bo hemma, först för att det luktade orimligt mycket rök för att kunna vistas där och sedan för att det står en ozonmaskin där nu. Det ska ju inte vara farligt att andas in men det luktar så starkt så det känns inte kul att bo där med Vega just nu. Idag har saneringsfirman äntligen börjat sanera så snart kanske vi kan flytta hem igen! Men det är verkligen allt som behöver saneras, allt från soffan till sängen till jackor som hängt framme. Tack o lov så verkar sakerna vi har haft i garderober klarat sig!

Vår yngsta familjemedlem har även blivit döpt. Kellie Christina Lindgren döptes i lördags 2020-11-14. 💗 Ett Corona-anpassat men väldigt fint dop.

Gillar

Kommentarer