JULEN 2020.

Kan bara säga att vi har haft en fantastisk jul! Vega var dock väldigt rädd för tomten och ganska ointresserad av alla paket, men spexade hela kvällen ändå! Hon somnade 23.00 vilken långt över hennes vanliga gräns haha!

Här får ni en sammanställning av vår jul.

Hoppas att ni alla har haft en fin jul trots omständigheterna i världen och att ni har fått varit lite lediga. Kram från oss! 🥰

Gillar

Kommentarer

KAN KNAPPT HÅLLA MIG!!

I fredags var det dags för RUL, rutinultraljud. Allt såg jättefint ut och vi blev inte flyttat en enda dag så BF har vi den 15 maj. Adam fick tyvärr inte följa med in till undersökningsrummet så vi körde FaceTime genom hela besöket sen så filmade jag även på bebisen en längre stund så han kan ta del av det på bättre håll. Kan även säga att jag har kollat tusen gånger på videon också, man är ju så spänd!! Men hur gjorde vi nu med att kolla kön? Vi har det nedskriven på en lapp här hemma i ett kuvert som ännu inte någon har kikat på. Det blir en fin julklapp men jag kan knappt hålla mig! 🎄 Jag tror faktiskt att Vega kommer få en lillebror, men det visar sig! Jag hade ju fel på Vega då jag även där trodde att hon var en pojk.

Idag är det fjärde advent och inte alls länge kvar till julafton! När jag klev upp imorse så hängde det två paket på Vegas kalender, så både mamman och Vega fick öppna paket. Ibland överraskar han mig, min fina Adam! ❤️ Jag fick äntligen en ny kedja till mitt halsband som har gått sönder. Så nu har jag mina ”A” & ”V” hängandes runt min hals igen.
Vi är påväg till rätan just nu och ska hälsa på Adams mamma. Hoppas på lite mer snö där så Vegisen kan få åka lite snowracer. Hemma vaknade vi idag till flera plusgrader och massor av is och slask. Usch! Hoppas att ni alla får en fin söndag, kram!

Gillar

Kommentarer

VEGA BLIR STORASYSTER!

Ja tänka sig, familjen växer och vi väntas ska bli fyra i mitten på maj och det känns helt galet! Vår lilla tjej ska bli storasyster till en lillasyster eller en lillebror. Många känslor på en och samma gång men den här gången bara positiva känslor och man nu ska jämföra graviditeter. Vi är nu i v.19 så snart halvvägs vilket också känns helt helt galet haha. Det var alldeles nyss som vi plussade och nu har halva tiden gått? Men jag kan faktiskt tänka mig att tiden den här gången bara kommer att svischa förbi i och med att man har en 1,5 åring att springa efter. På fredag ska vi på RUL och äntligen få kika in hos den lilla och se så att allt ser bra ut och få ett specifikt datum då bebis beräknas att komma. Jag hoppas hoppas hoppas att Adam kommer att få följa med in, sist jag pratade med barnmorskan så var det okej så länge han inte hade några symptom (vilket han inte har). För en graviditet är ju faktiskt lika mycket bådas, så jag förstår faktiskt inte alls varför det ens är på frågan. Vi ses ju sekunden innan och efter besöket så att inte få följa med in till ultraljudsrummet känns väldigt konstigt men vi håller tummarna!


Kolla på detta, hur ska man kunna hantera sötheten på dom här två när man ser dom tillsammans?????

Okej men vad tror ni, blir det en lillasyster eller en lillebror?

Vilket kön?

Gillar

Kommentarer