EDIT 11 MÅNADER 

Utveckling: Jag vågar säga att Edit sover mycket bättre. Eller jag tror att jag vågar skriva det här, för det känns verkligen som att det har vänt. Hon sover något längre på mornarna och vaknar inte lika många gånger på nätterna. Hon somnar alltid kring 19 på kvällen och vaknar allt från 1-6 gånger per natt men numera kortare uppvak för lite närhet, mat eller nappen. Jag är dock väldigt tacksam för Adam tar de flesta uppvaken och springer över! På dagtid så sover hon väldigt bra nu, hon vilar på förmiddagen oftast ca 2 timmar och på eftermiddagen ca 1,5 timma.

Hon har tagit sina första små steg utan stöd men hon kan fortfarande inte alls gå på riktigt, hon är väldigt ostadig utan stöd men jag gissar på att hon går innan ettårsdagen.

Hon lipar, haha, heeeela tiden. Lipar och säger "aaaah". Kommer ihåg att det var bland det första "sakerna" Vega lärde sig också.

Hur mår jag?: Månaden innan skrev jag att jag var orolig över en tenta som jag skrivit MEN den gick vägen. Jag klarade den med ganska stor marginal också så nu är det nedräkning mot sommarlov. Typ 6 veckor kvar med ganska mycket att göra, mycket läsning, mycket inlämning och en tenta. Jag mår bra. Har haft lite ledighet från plugget under påsk och vilat upp mig!

Gillar

PÅSKLEDIGHET.

Vi är hemkommen från påskens olika bestyr och har kommit igång mer vardagen som innehåller både jobb, plugg och förskola.
Påsken blev iallafall helt underbar. Både med sällskapet, maten och vädret, ja alltså allt man önskar sig för en bra påsk. Vi har spenderat den både på Vemdalsskalet hos mamma och pappa samt i Rätan hos farmor. Vega har sovit hos Kellie och vi har fått påskägg av påskharen (till och med jag fick påskägg). Vi har varit påskkärringar, gått tipsslinga, äggjakt, pysslat och lekt. Mamman och pappan har till och med hunnit roa sig och då var tjejerna hos mamma och pappa. Känns som att det kommer bli en hel del att skriva om jag ska gå in på detalj på allt så jag bifogar massa bilder från vår påsk i stället. 🐥

Värmen har verkligen varit här på besök och jag hoppas att det verkligen att satt sina spår nu mot sommaren.
I N G E N M E R S N Ö T A C K !

Gillar

PIPPI-TEATER.

En teater i världsklass både för barnen och oss vuxna. Igår var vi som sagt på Pippi-teater i Sundsvall tillsammans med Oddny, Dagmar, Tessan och Bob och den var verkligen så bra. Rekommenderar verkligen! Och jag är så impad av Vega som egentligen kanske är för liten för att gå på en så pass lång teater (två timmar varav en kort fikapaus), men som satt still hela teatern. Skrattade, ropade på Pippi och verkligen var så underhållen i två timmar. Efter teatern så gick vi på Brödernas och käkade hamburgare innan vi tog vårt pick och pack och for hemåt igen. Hem för att hämta igen Edit som hade varit hos mormor och morfar hela dagen. Mysigt för oss att få egentid med Vega, jag tror att Vega verkligen njöt av att få vara med oss själv och Edit fick egentid hemma med mormor och morfar. Tacksam! ❤️

Gillar