MÅNDAGSBADET.

Alltså Vega har ÄLSKAT att bada sedan hon föddes. Varje gång har det varit ett stort smile. Men två gånger nu så har hon verkligen skrikit, då pratar vi inte att hon blir lite ledsen utan det är verkligen ett rasande skrik så hon glömmer att andas typ. Så ikväll provade vi att bada i diskhon hemma hos mamma och pappa för att testa. Det gick mycket bättre, är det diskhon, en engångsgrej eller för att den roliga mormors stod framför? Hmm, bra fråga! 😂

Nu hoppas vi på att nästa bad i baljan här hemma blir rolig utan skrik.

Hoppas ni alla har haft en fin måndag och fått en bra start på veckan. ❤️

Gillar

Kommentarer

Nya inlägg

SNÖ.

Nu kommer vintern! 😍 Eller förmodligen så är detta någon ”för-snö” innan den riktiga smällen kommer. Imorse vaknade vi iallafall upp till ett vitt Rätan.

Första gången Vega såg snö men hon verkade inte så impad dock, haha!

Nu sitter vi och käkar lite kladdkaka med hallon och glass till premiären av Solsidan!

Gillar

Kommentarer

RESTAURANG TORGETT.

En dag med massa gotta. Fika på Linger Café och middag på Torgett på Vemdalsskalet. Så mysigt att kunna äta hela familjen, samlade allihopa. ❤️ Kul nu när restaurangerna börjar öppna upp igen för säsongen. Vintern är på ingång, tjoho!!
Idag då vädret verkligen inte varit på topp så har vi inte gjort så mycket mer, regnet har öst ner. Vi träffade Adams farbror och kusiner en sväng på dagen, samt min kusin en sväng som är uppe från Uppsala.

Vegis sover nu sedan en tid tillbaka så det är även dags för mig att lägga igen ögonen. Man är ju knäpp som inte sover när hon sover, men det kan man ju ta igen en annan tid. 😉

Godnatt 💗

Gillar

Kommentarer