Header

Tog en liten fotopromenad i höstvädret, slapp regn i alla fall. Redan hemma från skolan. Tycker bäst om att göra skolarbete på förmiddagen , så har man eftermiddagen till annat. Jag håller på med ett grupparbete i skolan nu, ett projekt åt en kommun som kommer att användas av kommunen i framtiden. Så det är kul att få göra ett arbete som är lite på riktigt. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår tog jag och grabbarna en väldigt spontan tripp till Köpenhamn. Lite mulet väder tyvärr och det blåste mycket kallare än hemma. Annars var det trevligt. Så jäkla fin stad, måste åka dit mera nu när jag hunnit bekanta mig något med den. Blev ganska så chockad över hur nära det gick att komma både hägern och svanarna. De var helt orädda. Höll mig ändå lite på vakt för svanarna var lite vresiga, men ilskan verkade mest gå ut över den ensamma hägern. Men jag bestämde mig ändå att hålla mig på lite avstånd. Man vill inte bli osams med en svan, det kan göra ganska så ont. 

Likes

Comments

Riktigt höstrusk här i Skåne. Ganska mysigt så länge man kan hålla sig inomhus, vilket man inte alltid kan. Hunden måste ju ut och spenderat några timmar på eftermiddagen i skolan. Lyssnar på Adel och väntar på trevligt sällskap, en  av dem långväga från Finspång. De skulle ha med sig lite öl, så får vi väl se vd som händer. Antagligen inte så mycket mer än en massa skitsnack och mys i soffan. 

Bilden tog jag förra helgen när det var väldigt dimmigt här i Norra Skåne. 

Likes

Comments

Åh vad jag längtar tillbaka nu till denna helt magiska plats. Det är så vackert, så att varenda bild man tar blir vacker hur man än bär sig åt. Helt kär! Måste åka tillbaka till Fulufjället nån gång, helst snart. Har blivit väldigt sugen på att se våra fjäll högre upp i landet också. 
Likes

Comments

Här är bilder från några av stoppen vi gjorde i Dalarna under Sverigeresan i september. Lite redigerade bilder från otroligt vackra Dalarna.
Likes

Comments

Har redigerat lite bilder från Gotland och Fårö nu. Var där i mitten av september, fick makalöst fint och varmt väder. Speciellt Fårö var underbart vackert. Dit måste jag absolut åka igen.  


Likes

Comments

Har fotat Lenas häst nu på förmiddagen. Ett russ som heter Trymod. Han är bara ett år och gjorde sin första debut i ridhus idag. Där han genomförde en ett års bedömning. 


Likes

Comments

Blandad kompott av bilder från Sverigeresan. Allt är helt oredigerat. Orkar inte sitta med alla bilder just nu. Lägger bara upp ett litet urval här och nu. Kommer om jag orkar skriva lite om varje dag och lägga till bilder.

Första kvällen på Fårö. Där jag och mina två brudar badade i havet. 


Uppe på Fulufjället en dimmig morgon när vi skulle vandra ner från våra stugor som var belägna uppe på berget. 

Fulufjället: VattenfalletRauk på Fårö

Fulufjället: Old Tjicko (Världens äldsta träd med en individ som är 9500 år)

Likes

Comments

Ledig idag, så tog fram kamera och stativ och fotade mig och vovven. Bilden på fjärilen är tagen för ett par dagar sedan. Den hade flugit in i farstun, så det var lätt att fotografera av den. Släppte såklart ut den när jag fotat färdigt. 


Likes

Comments

Har tagit helg efter att ha jobbat min första vecka. Gått två sovande journätter med tillhörande pass före och efter natten. Det har gått bra och det är väldigt kul. Sen så är det ju väldigt bra med lite pengar med. Man blir inte rik på att studera, snarare skuldsatt. 

Förstår inte vad det är med eld, men jag blir helt förtrollad av det. När jag tänt i kakelugnen så kan jag sitta hur länge som helst och bara stirra in i elden. Älskar att lyssna på elden, speciellt när jag ska sova. Perfekt ljud, man somnar direkt. 

Finns så mycket här på gården som är gammalt och fint. Det mesta är orört sen många år. Gillar att det är lite skabbigt och fult. Det blir snyggt när det finns skavanker i bilden tycker jag. 

En av dörrarna till stora ingången till huset. Gillar att det speglar sig i fönstret på dörren. 

Tvingade Demo att agera fotomodell. Det var inte kul att sitta på en pinnstol. Det kom mycket klagomål och en annan tår innan jag fick till en bra bild. Likes

Comments