C O A C H - E A U  D E  P E R F U M E

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Altså, fukt om vinteren for meg er fullstendig nødvendig. Og her er de tre produktene jeg kommer til å benytte meg mest av denne måneden! Jeg har lagt min elsk på Elizabeth Arden. De har så gode produkter! Så her er tre av mine favoritter denne måneden.

Jeg trengte sårt en leppomade, da leppene mine har tatt kvelden denne vinteren. Denne er tykk i konsistens og gir virkelig leppene en fuktighetsboost!

Etter hver dusj bruker jeg denne oljen på kroppen. Den trekker fort inn, og lukter veldig friskt og fresht! Super digg på nybarberte legger!

Og sist men ikke minst, håndkrem! Denne er en av de beste jeg har prøvd. Lukten er jeg ikke veldig fan av, men det går veldig greit når den fungerer så bra! Hendene mine hater vinteren, så håndkrem er et must!

Hva er dine favorittprodukter for vinteren?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Som jeg har nevnt i tidligere innlegg har jeg startet som enkeltemnestudent hos Universitetet i Oslo. Og i den forbindelse er det en del ting jeg trenger til studiestart. Jeg gleder meg som en liten unge til å starte. Bare å komme i gang med studier, få vite hvordan ting fungerer og hvordan ting skal gjøres! Dette blir en bra øvelse til en bachelor som jeg skal søke på til høsten. Jeg skal bo hjemme frem til da, så nå får jeg virkelig prøvd meg på kollektiv trafikk. Bare det i seg selv blir en utfordring for denne jenta som kun er vant til skolebussen! Det her blir bra!

Likes

Comments

Det her er sikkert ikke et ukjent produkt for mange. Og det av god grunn! Jeg fikk faktisk høre ordentlig om det igjennom frisøren min, og siden første dagen jeg prøve kokosolje ble jeg frelst. Denne bruker jeg som hårkur for fukt, og den fungerer helt supert! I tillegg er den veldig rimelig i forhold til andre hårkurer, og den er veldig drøy i bruk. Jeg kjøpte min her , for 129kr.

Jeg varmer opp glasset under varmt vann, slikt at litt av innholdet smelter. Deretter heller jeg ut litt mengde i hånda og påfører det i lengdene i håret. Dette lar jeg sitte så lenge som mulig. Jeg føler at jo lengre jeg lar det virke, jo mykere blir håret.

Kokosolje har også andre bruksmetoder som jeg ikke har testet ut enda, men som jeg ser for meg blir nyttige når jeg flytter ut og skal spare penger:

  • Sminkefjerner
  • Steking (istedet for smør eller olje i stekepanna)
  • Leppomade
  • Kroppsolje
  • Ingrediens i hjemmelagde ansiktsmasker og kroppsprodukter for å gi fukt
  • Neglebåndsolje

Jeg tenkte å gjøre denne "tirsdagstips-spalten" til en fast greie. Jeg liker veldig godt selv, å lese andres tips og triks, så håper dette faller i smak!

Likes

Comments

Som alle andre i Norge skal også jeg påpeke, at nå har vinteren kommet! For øyeblikket snør det her hjemme, og for første gang liker jeg det faktisk. Jeg har alltid hatet snø, men nå syntes jeg det er koselig. Borsett fra når det gjelder å kjøre bil da selvfølgelig. Men over til saken; se på denne neglelakkfargen! Nå som alt er hvitt og grått ute, liker jeg å gå for en fresh farge på neglene. I virkeligheten er denne litt mer lilla, noe som gjør at den skiller seg ut fra den typiske mørkerøde fargen.

Depend Nail Polish - Nr. 005

Likes

Comments

Instagram @fannybyejensen