X-mas 2018: Pepparkakskola

Börja med att smälta 100 g smör

När smöret smält ska du tillsätta resten av ingredienserna: 3 dl socker

2 dl grädde, 1 dl ljussirap

1 msk vaniljsocker, 2 tsk pepparkakskrydda

Blanda och låt stå på plattan med värmen på 7-8

Blanda i mellan åt, målet är att temperaturen ska ligga på 125 grader, detta tar en stund så under tiden kan du lägga upp formarna.

När det börjar närma sig 125 grader så kan du göra kul testet! För mig gick det vid 120 grader!

När smeten klarat kultestet är det bara att fylla formerna!

MUMS!!

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Tack för tips!!! Ser sjukt gott ut ❤️nouw.com/happym
Emma Engström
Emma Engström,
Åhh julbak är ju SÅ mysigt! <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229