Vilken blir min bebis?

Jag dööör!!! Bebisarna har fått päls, och nu är de så otroligt söta.

Vi (jag) har ju faktiskt bestämt att en av bebisarna ska få flytta in hos oss eftersom Lilly faktiskt är min kanin (som jag dock är livrädd för hahaha). Eftersom Fredrik egentligen inte vill ha något husdjur så fick vi kompromissa - det är ju vårt gemensamma hem nu och vi måste ta gemensamma beslut. Vår kompromiss blir att kaninen ska bo på balkongen, även fast jag ville ha den inne så är det bättre med en utekanin än ingen kanin. Vi är och hälsar på kaninerna nästan varje dag, för det är så himla söta, kolla bara?!

Jag vet inte riktigt än vilken jag vill ska bli en del av min och Fredriks familj, vår första lilla bebis. De alla är ju så söta så det kommer bli ett tufft val! Vi håller just nu på att leta efter en begagnad bur som vi kan piffa upp lite. Ifall vi inte hittar någon så kanske vi bygger om något skåp eller dylikt.

Vi har fortfarande några veckor på oss att bestämma vilken bebis som blir vår och vi har även tid att hitta ett hem. Bebisen flyttar in hos oss första veckan i September då vi varit utomlands. Så tills dess kommer vi vara och gosa med kaninerna massor, vara aktiva på både blocket och pinterest!
Kram<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Alltså åh vad söta!! Älskar kaniner! 😃nouw.com/nikolinapettersson
happyM
happyM,
Åhhhh jag smälter!! ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229