Var det sommaren?

Hej!
I morse vaknade jag halv åtta, något stressad då jag kom ihåg att jag skulle till vc och ta blodprover 08.45. Jag behöver tid på morgonen, speciellt när jag äter frukost så jag fick snabbt dra på mig kläder och fixa frukost.
Frukost; kakao overnight oats toppad med kokos, propud, kakao nibs och jordnötssmör. En skiva limpa med ost och gurka, 1 nektarin.

På väg till vc höll jag på att frysa sönder, kan säga att jag inte var beredd på dagens kyla? Det behövdes en fleece och jacka, hade gärna haft på mig överdragsbyxor men hade inte tid för att leta fram de. Blev verkligen förvånad när jag kokm hem och kollade hur många grader det hade varit ute, 11 grader? I helgen var det alltså 30 grader och idag 11? Var helgen den sommaren vi fick och nu är det redan dags för höst?
Blodproverna jag skulle ta idag var för min ämnesomsättning, jag har ju opererat bort min sköldkörtel och måste därför reglera min ämnesomsättning med mediciner. Eftersom jag haft en svältperiod pga anorexin är jag rädd att jag förstörd balansen och därför ville jag att de skulle kolla om värdena var bra.

Dagens dåliga och isiga väder har fått mig att inta "höst mode". Med mina raggsockor för mina kalla fötter (rip), kommer dagen präglas av te, böcker, filtar och ljus! Ändå lite mysigt hihi<3
Kram<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,
Wow vilken fantastiskt god frukost det där såg ut! nouw.com/linneahedberg
Naatly
Naatly,
Hoppas verkligen att värmen kommer tillbaka! Det var 11 grader här med imorse 😵 Kram ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229