Välkommen hem pluttis!

Hej finisar!
Det är ju fortfarande väldigt tråkigt att den kaninunge som jag och Fredrik skulle ta från början dog, lilla Nala. Den hade så otroligt fina färger och tror den hade varit jättefin nu när den blivit större. Men på grund av detta har vi valt en annan av Lillys ungar och nu är han (vi tror det är en hane men det är väldigt svårt att se haha) äntligen tillräckligt gammal för att flytta hem till oss!

Kolla så himla fin han är!! Våran lilla Dumbo<3
Eftersom vi vant kaninungarna med människor, att bli lyfta och att gosa med dom så är han riktigt lugn och himla mysig. Han vill liksom ligga i knäet och bli klappad, han stoppar ut huvudet mellan gallret på buren när vi är ute på baksidan, och när vi öppnar så lägger han sig ner och vill bli klappad. Sötnos hahaha!

Som ni ser är hans öron olika, det ena står upp och det andra står mer nedåt. Han ser lite tokig ut men det passar hans nyfikna personlighet. Jag hoppas verkligen att detta blir bra och fungerar för både oss och Dumbo. En sak som dock är säker är att jag och Fredrik är helt fästa vid honom haha, typ som nyblivna föräldrar? Vi kollar till han hela tiden, tar kort och tycker allt han gör är urgulligt haha!
Kram på er<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

CristinaS
CristinaS,
men alltså jag dör!! Hur söt kan den vara!!! 🥰nouw.com/cristinas
happyM
happyM,
Åhhhh jag smälter!!!! ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229