Vad motiverar dig?

Motivation. Det som jag konstant kommer tillbaka till. För det är just motivationen som är nyckeln till frihet. Det går nog inte att bli fri från en ätstörning utan motivation, att ha något att kämpa för - eftersom det allra självklaraste anledningarna inte alltid fungerar som motivation. Det finns inget som hjälper alla, så därför tycker jag vi kan dela med oss av vad som motiverar oss till att bli friska?
5 Saker som motiverar mig är;

1. Att kunna få barn, att skaffa familj är så otroligt viktigt för mig och jag vet att om jag inte sköter maten så förlorar jag mensen och möjligheten att bli gravid.
2. Orka skolan, jag vill verkligen få min gymnasieexamen och därför behöver jag mat - energi, för att orka och för att kunna prestera.
3. Träna med resultat, att träna samtidigt som jag äter för lite vet jag inte alls fungerar. Jag måste få i mig tillräckligt för att kunna prestera och få resultat.
4. Klara av att gå på bio, på stan och fika eller äta ute utan att må dåligt!
5. Bli lycklig! Jag tror helt ärligt att jag aldrig kommer bli helt lycklig förens jag blir fri från ätstörningen. Var så otroligt lycklig innan jag blev sjuk, och sen dess har jag aldrig varit så lycklig.

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

lovebyagge
lovebyagge,
Åhh jag ska också skriva ett sånt inlägg så får du läsa mina motivationer. Jättebra ide och det är så peppande och insprerande att läsa vad andra har som motiverar dem! och jag är bombsäker på att du kommer bli frisk och fri och kunna göra allt det här du vill <3nouw.com/lovebyagge
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229