Tröttis, psykologen och min första träning

Hej, ligger just nu helt slutkörd i sängen.
Det känns som detta har varit en lång dag, har typ varit igång hela dagen utan en lugn stund. Det är därför jag just nu bara ligger i sängen och typ andas.
Var på Texas redan 08 imorse, blev tidigt haha men fick skjuts då så. Har en stor blåsa under foten så det gör rätt ont att gå, därför åkte jag bil fast det blev tidigt. Idag låg fokuset på biologin och svenskan. Tror egentligen anledningen till varför jag är så trött är för jag har jobbat rätt intensivt idag, givet utan raster -typical me. 13.30 började jag gå mot stan för mitt psykologbesök. Inte varit hos psykologen på 2 månader??? Dock blev det inte dit direkt då min tid var 14.45 så jag gick runt på stan, kikade in på pysselaffären där jag köpte några pennor, pennförvaring och klistermärken. Det blev också en snabbis på röda korset där 2 stycken pocket böcker fick följa med hem.
Det var verkligen jätteskönt att få prata med min psykolog. Vi konstaterade att det ändå går rätt bra för mig just nu. De flesta delarna i mitt liv fungerar vilket dock känns jobbigt. Om allt är bra varför känns allt ändå inte bra?

Igår var det måndag, alltså taekwondo träning. Sånigpr var min först taekwondo träning och det var jätteroligt, och svettigt hahaha. Vi tränade på hur vi ska röra oss och blockera, sedan körde vi med väst och det blev verkligen intensivt. Men åh vad roligt!!!❤
(Bild från typ 2 år sedan)

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

MajaLinneaSturedahl
MajaLinneaSturedahl,
skönt att det gick bra, är ju så sjukt skönt att prata ur sig lite <3 kram <3
nouw.com/majalinneasturedahl
melissaniem
melissaniem,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229