Törnrosa?

Jag vet inte om jag stuckit mig på en slända eller ätit ett förgiftat äpple - men jag är dödstrött.
Somnade ca 20.30 igår, vaknade vid 07 och åt frukost innan jag somnade om till ca 10.30. Någonting drog helt enkelt all energi ur mig. Ärligt har jag ingen aning om vad som hände riktigt hahaha, och inte känner jag mig mer utvilad.

Trots att jag råkade sova bort hela förmiddagen har jag faktiskt fått mycket skola gjort. Jag tror anledningen till att skolan känns så "lätt" är för att jag verkligen är intresserad av de ämnen jag läser. Det är i alla fall så jag fungerar, är jag inte intresserad eller om jag helt enkelt inte förstår en viss del - då känns det som ett främmande språk och det tar emot att ens försöka. Älskar alla tre kurser jag läser just nu, men skrivande är nog min favorit! Har ju älskat att skriva sedan jag var liten och även alltid velat bli författare hahaha.
Idag får vi i alla fall helg, och jag längtar efter att umgås med Fredrik<3 Som jag skrev tidigare i veckan så hinner vi knappt ses under veckorna vilket verkligen SUGER. Därför är helgerna extra speciella här, vi är inte bara lediga utan vi får vara med varandra. Vi har inga direkta planer för helgen, mer än att vi någon dag ska förbi mamma och hjälpa henne, och att jag ska jobba några timmar på lördag kväll.
kram<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ha verkligen en SÅ bra helg nu vännen och hoppas du och Fredrik får det toppen! <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229