Tidig morgon

Godmorgon!
Det känns som om att jag är en av få som föredrar att gå upp tidigt istället för att ta en sovmorgon, hur är ni?
Eftersom jag är så pass morgonpigg så hade jag en bokad tvättid, 07-10, och vaknade av mig själv lite innan 07.

Egentligen hade vi inte sådär jättemycket tvätt, men jag blir stressad av att jag vet att tvättkorgen är full. Eftersom jag har hela dagarna sysslolösa, då jag är sjukskriven, så känns det liksom bra att få göra något. Jag vet inte med er, men jag har verkligen inga problem med att "fixa hemma", utan jag nästintill älskar det. Tycker ärligt det är mysigt att pyssla på med att sortera, städa, tvätta, osv, får liksom ro i själen.

Under tiden de två första maskinerna körde så gick jag en morgonprommis!

Jag brukar varken gå en promenad eller träna innan frukosten då det var något jag gjorde när jag blev sjuk. Det har säkert några fördelar med att träna innan frukosten, men jag gjorde det så att jag skulle få äta frukost? Så därför försöker jag undvika det. Men just idag var det så himla härligt ute, och det var både tyst och tomt. En morgonprommis fick det därför bli idag, och åh vad det är mysigt att gå i skogen!

När jag kom tillbaka från promenaden kastade jag in en ny omgång tvätt i tvättmaskinen och den blöta tvätten hamnade i torktumlaren, som lyckligtvis funkade denna gång haha. Sedan gick jag in och gjorde mig frukost! Jag vet inte om jag berättat att vår frys gått sönder, så mina frukostar har blivit lite annorlunda då jag alltid annars har frysta bär och fryst frukt, och nu har ju våra frysta bär och frukt blivit geggiga och mjuka. Men min frukost bestod ändå av de frysta fast nu smälta hallon och mango som jag hade i yoghurt tillsammans med flingor, russin och linfrön. Jag åt som vanligt också en smörgås, idag med leverpastej, en nektarin och de sista av jordgubbarna vi fått av farfar. Min frukost åt jag tillsammans med p3 dokumentär och min målarbok medan jag väntade på den sista maskinen skulle bli klar.

Tvätten är nu vikt och bortlagd, nya handdukar är upphängda och sängen är bäddad. Jag har precis gjort mig en kopp mocka kaffe och ska påbörja att kolla igenom veckans reklamblad för att kunna planera veckans mat och även kika igenom vad som behöver köpas, detta tycker jag också är skitkul? Guud så tråkigt mitt liv är egentligen hahaha!
Hursomhelst, hoppas ni får en underbar dag!<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh men det är ju underbart att kunna ta vara på morgonen ❤️ Kramnouw.com/happym
linneahedberg
linneahedberg,
Åh önska så att jag va en morgonmänniska! Föredrar att gå upp tidigt på morgonen men kroppen säger något helt annat hahanouw.com/linneahedberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229