Te, färg och en mysig katt

Hej, jag hoppas det är bra med er! Med mig är det bra, lite hosta och hängig fortfarande men det känns okej eftersom det blev en kort dag på texas. Ängnat förmiddagen åt Geografi, verkligen inget favoritämne. Kan uppriktigt säga att jag tycker det är urtrist, men måste ju göra det så får kämpa på fastän det är tråkigt haha. Varit hemma ett litet tag så har hunnit göra mig en kopp te. Riktigt höstväder ute, grått och tråkigt, så kändes som te passade för stämmningens skull hahaha. Får kanske tända några ljus också bara för mysfaktorn?

Har plockat fram en av mina enklare målarböcker där jag använder mig av tuschpennor. I vissa använder jag tusch och i vissa använder jag vanliga färgpennor. På tal om pennor, hade tänkt beställa hem lite färgpennor i styckvis för att jag då kan få fler och ovanligare nyanser. När jag sedan skulle gå till kassan såg jag att mina 18 pennor blev över 500 kr så det blev inget med det hahaha. Grejen är ju dock att jag verkligen vill ha fler nyanser, blir så mycket vackrare i målarböckerna då. Jag får fundera vidare på om det är värt pengarna eller inte. Vad tycker ni?

Ska ta det lugnt nu med mitt te och min målarbok. Jag lyssnar på en podd som alltid när jag målar, det är ett gammalt avsnitt av P3 dokumentär (favvo podden!!). Bredvid mig har jag en envis liten Jimmy (katt), han vill verkligen mysa medan jag vill måla hahaha. Han trycker huvudet mot mitt ben, hand, ja överallt. *host* attention whore *host*. Okej ska inte ljuga det är ju faktiskt rätt mysigt, men behöver mina händer för att måla haha. Det är inte lätt alltså, ska ta och leta efter tändstickor och tända ljusen vid bordet. Får försöka lägga Jimmy någon annanstans.
kram❤

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Låter hur mysigt som helst, älskar att lyssna på poddar! <3nouw.com/emmaengstrom
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Det var mysigt hihi<3 Åh! Om du har något bra tips får du gärna skriva<33nouw.com/fannybjerenius
happyM
happyM,
Hua gillar inte geografi jag heller 😂❣️nouw.com/happym
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Hahahah skönt att inte vara ensam!😂❤nouw.com/fannybjerenius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229