Studieplan, kommer jag ta examen?

Hej, under morgonen sån har jag varit på ett möte på min gymnasieskola där jag är inskriven. Jag går ju gymnasiet på "distans", jag är inte i skolan utan på ett studiecenter då gymnasiet inte alls fungerat för mig.
Det var jag, mamma, rektor, syv, specialpedagog och min handledare på studiecentret. Vi diskuterade terminen som gått, hur har detta sättet att studera på fungerat? Jag tycker att det gått otroligt bra, jag har kunnat prestera på min riktiga nivå och jag har haft sån otroligt mycket bättre närvaro än när jag faktiskt gick i skolan och i en klass. Dessutom fick jag massor av beröm för de tyckte jag gjort så bra ifrån mig, vi alla är överens om att detta var rätt beslut.
Vi diskuterade även vilka kurser jag ska läsa till våren. Det blir samhälls 2, historia och religion som är mina nya kurser sedan är det avslut av svenska 3 och gymnasiearbetet. Jag är riktigt nöjd med planen, det enda som är jobbigt är ju att jag till sommaren inte kommer få en gymnasieexamen då jag inte har tillräckligt med poäng. Har under mina år tagit bort kurser för att underlätta skolan då min psykiska hälsa varit dålig. Planen blir att göra färdigt allt nästa år på vux. Det roliga då är att jag får välja kurser mer fritt, vet att jag vill ha någon psykologi kurs och engelska 7, men får se om det finns.
Så ingen gymnasieexamen för mig i år, utan förmodligen nästa vår. Men jag kommer ändå ta studenten, vara med på det roliga och jag tror faktiskt jag ser fram emot det.

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Vad skönt att du kan plugga upp betygen sen! Jag gjorde också det då jag inte klarade alla kurser, tog studenten med mina klasskompisar fast jag inte var godkänd, men pluggade upp betygen efter! 💕nouw.com/amandalarssons
elinelmersson
elinelmersson,
Så fint inlägg och så skönt att det gick att lösa!! Hoppas du får en fin dag! KRAM <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229