Sötfula och dubbel utmaning

Fredrik kom in i sovrummet där jag låg och vilade efter lunchen. Han väcker mig och nästintill skriker upphetsat att Lilly har fått ungar.

Lilly är en av våra kaniner hos pappa som vi försökt få gravid förut och misslyckats, vilket vi trodde vi gjort denna gång också, men det hade vi inte. Det blev 4 stycken, två "rosa" och två gråa, alla lever hittills och vi hoppas att de ska klara sig. Lilly var nämligen inte så bra som mamma första gången hon fick kaninungar. Kan inte avgöra om de är fula eller söta hahaha?

Just nu sitter jag med en massa ångest och oro i kroppen. Jag antog mig en utmaning tidigare idag och tankarna skriker fortfarande. Jag var sugen på godis, så jag och Fredrik gick och köpte godis. Åt godiset på balkongen i bikini så jag kunde sola. Jag satt alltså och åt godis i bikini?? Vilken jävla utmaning kan jag säga, men också nu i efterhand en vinst. Ätstörningen SKRIKER, min första impuls var att skippa middagen. Men det förlorar jag bara på eller hur? Jag ska inte behöva kompensera eller må så dåligt bara av att jag försöker njuta av livet. Det är okej oavsett vad jag ätit tidigare, hur mycket jag rört mig eller hur min kropp ser ut. Jag antog mig denna utmaning och överlevde, dessutom åt jag givetvis middag trots vad ätstörningen sa - för anorexin ska bort från mitt liv!!
Kram<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Men vad roligt med bäbisar 😍 Hoppas de klarar sig ❤️ Och du, heja dig ❤️ KRAMnouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229