Små startar

Hej, har fått något dumt i kroppen som inte verkar ge sig. Febrig, ont i huvud, hals, bihålor, öron, sedan min tunga full av blåsor så har svårt att både äta och dricka. Suck.
Nu har skolan börjat om för alla, och trots att jag inte börjat än så har jag kikat lite på gymnasiearbetet. Har kollat hur upplägget ska vara och även börja leta fram information. Är jätte exalterad över gymnasiearbetet och har ingen aning om varför haha. Vill bara börja med det!! Så ska fortsätta med att små starta senare idag, kolla vad det finns för böcker att låna och lite så.
Sitter med en kopp kaffe och ska alldeles strax bege mig not tandläkaren då min visdomstand strular. Är jättestolt för ringde till tandläkaren själv och bad om en tid!! Jag håller verkligen på att mogna till en egen person!
Puss<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Den känslan när man var klar med gy-arbetet var såå underbar! Hur bra som helst att börja i tid, hann klart till innan jul med mitt, och det är verkligen skönt när man inte behöver stressa med det in i det sista! <3nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Åhh vänta bara tills du är klar med det!! Finns inget jag kan jämföra med den lättnaden, kändes som att man bara behövde fokusera på allt roligt med studenten så fort det arbetet var klart! 😍nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229