Skrev när jag var inlagd

Jag vet egentligen inte hur allt började. Kanske var det när jag började träna regelbundet och ville bli mer hälsosam. Jag har alltid varit nöjd med min kropp, jag var kanske inte den smalaste och siffran på vågen var kanske inget jag skröt om men jag var ändå nöjd. Jag ville aldrig gå ner i vikt. Jag försökte aldrig gå ner i vikt men trots det kan jag inte äta. Jag började träna oftare och det var roligt och jag mådde bra. Jag kände en skillnad efter ett tag. Jag orkade mer och längre, min kropp fick en annan form och jag byggde muskler. När jag ändå tränade kunde jag ju äta hälsosamt också.

Jag slutade med godis chips och det som alla visste var onyttigt. Först minskade all mat på min tallrik, jag behövde ju inte äta så mycket som jag gjorde. Samtidigt som jag ökade antal träningspass så minskade mängden kolhydrater på min talrik och mängden grönt okade. Jag hade börjat få komplimanger för min kropp att jag såg grov och vältränad ut. Jag blev glad.

Jag började träna varje dag, jag var beroende, jag var tvungen. Jag kunde inte gå en dag utan att träna. Målet med träning var inte längre att bli starkare och orka mer utan nu skulle jag göra åt mer än vad jag fick i mig. Maten minskade ännu mer och missade jag en dags träning så kändes det som att jag skulle gå upp i vikt.

Jag hade ingen kontroll över mig själv. Jag ville vila men var tvungen att träna. Ville äta mer men fick inte. Läkarna sa att jag inte fick vara med och bestämma maten och jag fick inte följa med och handla. Allt blev värre, jag var tvungen. Nu minskade maten varje dag tills jag inte åt något. Varje måltid var en kamp. Jag skrek, grät och slog mig själv, jag vill inte.

Trots att jag inte hade velat gå ner i vikt så blir jag gladare varje gång jag minskat eller för varje nytt ben som syns. Jag kunde inte kontrollera något. Jag vill må bra men kan inte äta. Får inte äta, vill inte äta.

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Amanda
Amanda,
❤️❤️amandalarsson.nu
happyM
happyM,
❤️❤️❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229