Sjukhusbesök - Orolig

Hej på er, jag är nu hemma efter att ha varit på sjukhuset sedan 08, men ska snart iväg igen fast till tandläkaren eftersom min visdomstand fortsätter bråka.
En läkare från barnmottagning ringde mig vid 17 igår och eftersom mina senaste prover varit dåliga och jag känner att något är fel så fick jag en tid idag för provtagning. Jag har en sjukdom som heter graves disease, vilket är en sköldkörtelsjukdom. Jag äter 2 olika mediciner för detta och ska nu i höst operera bort sköldkörteln. Efter att ha fått återfall i anorexi under sommaren så har mina mediciner varit fel eftersom jag förlorat vikt, så mina värden är fel då jag fuckat upp ämnesomsättningen igen genom svält.
Jag skulle ta blodprover idag så att läkaren kan se hur hon ska justera min ena medicin, levaxin. De tog även blodtryck och puls, men min puls var högre än vanligt så jag fick även träffa läkaren som jag pratade med igår. Hon lyssnade på mitt hjärta, kände på sköldkörteln och klämde på magen. Efter att vi också berättat lite allmänt om hur det varit fysiskt den senaste tiden så bestämde hon att jag skulle ta lite fler prover. Vi fick vänta en liten stund innan de tog fler blodprover samt skickade med avföringsprover.
Jag blir så nojjig av sånt här, när ingen riktigt vet. Liksom alla proverna kan vara bra, men de kan också vara dåliga. Blir så orolig att det är något allvarligt fel om ni förstår? Men jag förstår ju att läkare hellre gör för mycket än för lite, men det är ändå skrämmande.
Ska nu ta och vila lite innan jag går till tandläkaren.
Ha en fortsatt fin dag❤

Senaste:

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Håller tummarna för dig min fina ❤️nouw.com/naatly
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Håller alla tummar för dig fina du! <3nouw.com/emmaengstrom
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229