Self care - inför en speciell kväll

Dagar som denna, när jag har något riktigt speciellt inplanerat så brukar jag ALLTID ta tid för mig själv innan. Jag tar tid för att verkligen vårda min kropp, för när jag gett mig själv egentid för att pyssla om mig. Ja då känner jag mig bara allmänt mycket finare! Det blir inte bara en dusch, utan jag har min lilla speciella rutin. Ansiktsmask och hårinpackning för att jag känner mig fräschare då. Rakar också benen för att det är något jag oftast endast orkar göra vid sådana här tillfällen.

Naglarna måste ju också bli fina! Lila naglar med rosa glitter, lite sådär festfin. Idag använder jag mig av flexrollers för att locka håret, jag hoppas verkligen det blir bra!!

Självklart har jag tända ljus, blir så lugn och mår bra i själen av den auran levande ljus ger. Speciellt av doftljus, har ni någon favorit doft på doftljus? Min är dofterna som finns vid jul, typ tranbär, kanel och äpple. Har på en podd för tillfället och ska börja sminka mig. Klockan 18 kommer Fredrik och hämtar mig eftersom kvällens speciella planer är en dejt! Fredrik sa nämligen någon dag här i veckan att han bestämt att vi ska på dejt (om jag nu inte hade planer haha). Kommer bli jättemysigt!!! Nu ska jag gå och sminka mig, vi hörs!

Ni får gärna kika, blev så nöjd<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Jag älskar söta dofter, mest vanilj <3nouw.com/naatly
hildahedlund
hildahedlund,
Jag ÄLSKAR flexrollers! Det är det enda jag använder när jag lockar håret, men jag sover i dem så aTT håret är klart när jag vaknar😘nouw.com/hildahedlund
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Har testat det och det blir alltid för lockigt xD<3nouw.com/fannybjerenius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229