Nattning och nytt projekt

Hej, hoppas ni haft en bra dag!
Idag har jag ett litet längre jobbpass än vad jag brukar, fram till ca 21. Dock är det ju hur mysigt som helst med läggning. Titta lite på tv innan godnattsagor och omstoppning. Trots att det är mysigt tror jag att jag måste dra ned på antalet pass i veckan, för att orka, men jag har inte bestämt mig än.

Blev lite irriterad/trött då jag fick respons på min sociologiuppgift om hur jag ska utveckla mina svar. Men jag har inte orkat ta tag i det idag. Det blir morgondagens utmaning, jag blir så omotiverad av att få tillbaka en uppgift med respons att jag ska förbättra. Under eftermiddagen idag har jag, förutom myst med Dumbo, påbörjat ett syprojekt! Det kommer nämligen att komma en liten bebis snart (inte till mig och Fredrik!) och därför tänkte jag träna på att sy bebiskläder. Könet vet jag inte än och därför blir denna förmodligen bara en "skiss" eller hur man nu ska formulera det haha. Som vanligt när jag pysslar så lyssnade jag på en podd, seriemördarepodden, med en kopp kaffe.
När jag kommer hem ikväll kommer jag dyka ned i sängen med hopp om att nattens sömn ger mig energi. Vilket jag ärligt inte tror men man måste ju ha lite hopp.
Kram<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh ja, att få tillbaka uppgifter sådär kan vara sååå irriterande ❤️ Men kommer bli superbra tillslut! Kram ❤️nouw.com/happym
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Hatar dålig kritik på en uppgift man faktiskt varit lite nöjd med! Men du är grym ändå vet du kram finis<33nouw.com/mayamolanderz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229