Mina favorit shoppingsidor - Ekonomiskt och miljövänligt

Sellpy - ekonomiskt och miljövänligt
En online secondhand med superfina saker för bra pris! Dessutom så får du hjälp att sälja dina egna saker, du får inte jättemycket pengar men mer än om du låtit det ligga kvar i garderoben. Älskar Sellpy och tycker verkligen ni ska kolla in det! Jag är ingen som bryr mig om kläder har märken eller så, men den här superfina stickade tröjan från ralph lauren kostade bara 270 kr? Ett riktigt kap<3

H&M - ekonomiskt
Jag har alltid shoppat på HM, tycker att man får mycket kläder för ett bra pris. Sköna och snygga plagg som är helt i min stil. Majoriteten av de kläder jag köpt på secondhand är från HM, så jag tycker verkligen deras kläder är snygga. Deras inredningsprylar är också för ett bra pris och skitsnygga!

Lyko - ekonomiskt
Smink, hudvård, hårvård och dofter. Jag köper min mesta skönhetsvård på lyko. De har kända märken men också ett eget märke som jag tycker har riktigt bra kvalité. Lyko har alltid bra kampanjer och nedsatta priser och därför tipsar jag verkligen om Lyko.

Tradera - ekonomiskt och miljövänligt
Precis som Sellpy så är det här en seconhand hemsida. Även fast jag föredrar Sellpy så är tradera en bra hemsida för att köpa begagnat. Fina grejer för bra priser! Det jag inte gillar med Tradera är att det flesta är auktion, men annars är det en bra hemsida!

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Så himla bra tips!! ❤️nouw.com/happym
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh du ger verkligen kanonbra tips vännen! Tycker det är så bra att både Sellpy och Tradera finns, så bra kap man kan göra 😃 KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229