Mensvärk from hell

Hej, tack för era svar igår! Det hjälpte verkligen, kunde övertala mig själv till att inte ha ett sockerlöfte. Eller mig själv, det är väl ätstörningens idé och inte min.
Imorse förstod jag varför jag varit så hängig och känt mig febrig i helgen. Det är tydligen mensen som är på besök, igen? (Hade det den 8-11/12) Givetvis tar den med sig sån fruktansvärd mensvärk. Hatar verkligen mina p-piller, sedan jag började ta de har jag mens jätte konstigt och min mensvärk blir bara värre för varje gång? Men samtidigt orkar jag verkligen inte testa något annat. Mensvärken känns verkligen som knivar, kan inte röra mig, fryser en massa och känns som jag ska kräkas av smärta. Det blev därför ingen skola för mig utan har legat hela förmiddagen under en värmekudde och tyckt synd om mig själv, och ja man får tycka synd om sig själv. Ska få i mig lite lunch nu och fylla på med Alvedon och Ipren. Sedan hade jag tänkt ta en varm dusch och försöka sätta mig med lite skola. Blir ju så stressad av att vara hemma, vill inte hamna ännu mer efter.
Nog med mitt gnällande för idag, hur mår ni? Har ni haft en bra måndag?

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Alltså varför ska det komma värk på köpet liksom!? Räcker med veckan och etxra skydd som det är, haha! Ta hand om dig <3nouw.com/emmaengstrom
Amanda
Amanda,
Åhh fy för mensvärk! 😔amandalarsson.nu
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229