Måndag - Ny vecka

Godmorgon!
Eller det är väl lite sent för att säga godmorgon? Jag har ju varit vaken sedan 06.30 och jag gissar att de flesta andra också varit uppe ett tag. Men då får jag önska er en god förmiddag haha!<3

Det är en något envis förkylning jag fått på halsen som Fredrik lyckligtvis lyckats undvika. Känner mig dock på bättringsvägen idag så jag ska försöka få lite skola gjort hemifrån och försöka ta mig iväg till skolan imorgon. Jag hoppas verkligen denna vecka blir bättre än förra och att jag lyckas få saker gjorda. Det är så frustrerande att bara gå hemma med vetskapen att det finns viktigare saker jag måste göra, men som mitt sega immunförsvar hindrar mig från. Det är tur att Dumbo är hemma med mig så jag slipper explodera av ångest.
Får göra mig en kopp kaffe och kolla igenom skoluppgifterna nu, vill inte hamna efter. Kan dock erkänna att jag redan längtar efter helgen, mestadels för att ha så mysiga mornar tillsammans med Fredrik som på bilden. Vi träffas seriöst ca 2 timmar varje dag på veckorna, och då är vi båda skittrötta. Suck!
Kram på er<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Är samma för mig och Gustav på veckorna! Blir ju lätt så tyvärr :/nouw.com/celinelundqvists
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Uschamejja för förkylning, hoppas verkligen du kryar på dig snarast!! <3 nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229