Känslorna sköljer över mig

Godmorgon!
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på regnet. Äntligen säger jag bara! Hela gårdagen var det ett otroligt tryck, hade sån huvudvärk och jag väntade på åskan och regnet som aldrig kom.

Till kvällsis åt jag kakao nicecream som jag toppade med hallon, kokos och digestive. Åt skålen medan jag halvkollade på tv. När jag sedan skulle gå och lägga mig sköljde en våg av känslor över mig. En rejäl ångestattack med ett okontrollerbart gråt. All förändring och all ostruktur blev för mycket och det gick inte att hålla inne känslorna längre. Nu när jag flyttat är jag ju vuxen på riktigt, och igår kväll kände jag bara att nej, jag vill vara ett barn för alltid, jag vill inte vara den som tar exakt alla beslut. Det är inte så att jag inte är glad över flytten, är verkligen super lycklig. Men det finns även känslor som är motsatsen till lycklig, som jag vara gömt undan. Därför brast det helt enkelt igår. Det är ett så himla stort steg i livet att flytta hemifrån och det är inte konstigt att jag känner både lycka och ånger, och det är så otroligt viktigt att tillåta sig själv att känna alla känslorna. Inte gömma de som inte är "rätt", för alla mina känslor är välkomna oavsett om det är vad som förväntas eller inte.
Nu är jag inte längre ett barn i min trygga bubbla, och det är riktigt skrämmande. Men det här är början på ett nytt liv och en vacker dag kommer mitt hem och jag vara en trygg bubbla för våra egna barn. Att kasta sig ut ur fågelboet är läskigt, men när vingarna lyfter mig så är det helt otroligt.

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Förstår att det är mycket känslor och det där med att bli vuxen "på riktigt" kan vara tufft, men jag är säker på att du fortfarande kan få hjälp med saker och ting om du vill och behöver det ❤️ Kramnouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229