Jobb, snöstorm och färdig!

Hej!!
Ja igår kom inget inlägg, jobbade 12-21, och var så trött både innan och efter att jag inte kunde ta mig till att skriva något.
På jobbet så gick vi en stund på stan, städade bort julen och sedan gick vi i snöstormen för att köpa godis till "dansa ut julen", kan lova att vi var snögubbar när vi kom tillbaka hahaha. Vi hade en mysig kväll som vanligt men var helt slut när jag kom hem sen. Så det fick bli en snabb dusch innan jag somnade.

Dagens frukost blev en smoothiebowl, riktigt gott -  men kallt. Fasade verkligen för att gå till skolan idag, det har snöat HELA natten, typ 2 dm i natt? Och de hinner typ inte ploga eftersom det FORTFARANDE snöar. Men jag fick helt enkelt ta på mig rejält med kläder och sedan gå till skolan då jag inte kan cykla när det inte är plogat. Kändes nästan som en polarexpedition, skillnad var att jag inte fick se varken norrsken eller isbjörnar, suck.

En blöt snögubbe som jag var hängde upp alla kläder när jag kom till Texas, tog en kopp te och satte mig med biologin. Satt med det ett tag innan jag bytte te mot kaffe och biologin mot geografi prov, som jag tror är mitt sista!! Provet gick bra och var lätt vilket gör mig lite misstänksam, har jag verkligen skrivit rätt? Men jag hoppas verkligen det gick bra för då får jag avsluta kursen med ett betyg jag är rätt så nöjd med.
Snöar det hos er?

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica,
Håller tummarna att provet gick bra!angelicawahlin.se
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
happyM
happyM,
Åhh så gott och fräscht! ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229