Jag borde inte.. eller?

Hej finisar!
Lördag idag, har ni några planer? Det har iallafall inte vi hahaha! Fortfarande sjukstuga här..
Vi tog oss en morgonprommis men efter det så fick jag såklart tillbaka min feber. Det känns som en riktigt envis förkylning det här, dessutom har jag fått blåsor på min tunga - som jag fick förra året kring den här tiden. Jag hoppas bara de inte utvecklar sig till som de var förra året, tandläkaren sa faktiskt att hon tyckte syn om mig och att det ser ut som jag druckit syra och frätt sönder min mun.. Nog om mina fysiska problem, inte så roligt att läsa om kanske hahah!

Köpte mig denna tidning igår, som jag tänkte läsa. Rubriken skrek på mig, alltså jag läst typ allt om ätstörningar och jag vet inte om det är för att trigga mig själv eller för att känna en slags gemenskap. Problemet är att jag inte vet ifall det är bra att läsa om det - för i den här tidningen visas bilder samt så står det kilon osv. Bilder på andra brukar inte trigga mig, men ändå. Jag förstår inte varför de behöver visa bilder på hur sjuka de varit, utan de kan väl snarare visa bilder på hur de ser ut nu som friska och ändå skriva vad de gått igenom. Jag tycker det är viktigt att informera och berätta om hur hemskt det är, men det känns som bilder bara ger dumma idéer och ideal. Vad tycker ni som själva haft/har en ätstörning? Eller snarare hur gör ni?
Bör man läsa om det och se filmer om det? Eller ska man undvika? Dock vill jag påpeka att när man är i en dålig period så förstår jag att det är bäst att undvika.
Hursomhelst, ska trotsa min anorexi idag och köpa godis för de har byggt om på hemmakväll! Kommer förmodligen få tankar när jag läser, att jag aldrig kommer "se ut" som de ifall jag äter godis, men vet ni vad? I en frisk vikt kan jag leva ett så mycket bättre liv.

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Godis är du så galet värd fina du, jag ska unna mig chips och dipp!! Mums ❤️ Kram ❤️nouw.com/happym
Naatly
Naatly,
Jag tänker att man måste känna efter själv hur man känner och vad det eventuellt gör med en. Jag själv har inga problem med att läsa om andra som varit/är sjuka och bryr mig inte alls om siffror, men hade jag mått dåligt av det hade jag NOG låtit bli, hoppas jag. Kram och krya på dig ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229