Inte den ultimata frullen

Godmorgon!
Igår kväll valde jag att ta en extra melatonin samt en ångesttablett i hopp om att det skulle hjälpa sömnen, och det gjorde det! Vaknade bara två gånger under de 12 timmarna jag sov! Tyvärr har jag ångest för att jag sov till efter 10, även när jag har sovmorgon brukar jag vakna innan 10, jag behöver få vara produktiv och idag har jag redan förlorat några timmar nu på morgonen. Suck.

Jag brukar planera min frukost redan kvällen innan för att slippa ångesten jag får när jag ska stå och välja vad jag ska äta. Men jag måste medge att gårdagens beslut var riktigt dåligt hahaha. Bestämde alltså att jag skulle äta havregrynsgröt? Kokt havregrynsgröt? Det är för sjutton 27 grader ute hahah. Smoothie eller bara något annat kallt hade varit ett bättre val. Jag insåg inte hur fel mitt val innan jag satte mig med min frukost ute på balkongen så därför hann jag inte ändra min frukost.

Min skål med kakao gröt var dock jättegod, men det var så varmt hahaha! Den toppades med kokos, jordnötssmör, kakaonibs och jordnötter. Klarade av att sitta ute på balkongen en liten stund och sola, men det blev tillslut alldeles för varmt så nu är jag inne en stund. Hade tänkt vara inne tills jag ätit lunch och efter lunchen ska jag hem till mamma och sola så jag får lite sällskap.
Kram!<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh haha förstår att det blev varmt men ser i alla fall väldigt gott ut!! Stor kram ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229