Innan jag blir ensam

Nu har det gått två veckor, jag kan inte fatta hur fort det gått? Två veckor har gått och Fredriks semester är slut. Imorgon börjar han jobba och det suger.

Jag kommer bli ensam, helt ensam under dagarna. Det känns väldigt ångestfullt speciellt med maten, ingen märker om jag äter eller inte? Ingen kan påminna mig att äta? Jag vill verkligen inte att han ska börja jobba nu utan jag vill att han ska ha semester tills skolan börjar. Då har jag också en sysselsättning och ensamheten blir inte lika påtaglig.

Jag försöker därför planera de kommande dagarna, så jag inte blir sittandes med massa ångest utan att kunna bryta. Det är något som fungerar för mig, har jag planerat hela dagen så får inte ångesten plats på samma sätt. Plus så gör jag saker vilket jag vet är bra för mig. Imorgon är första dagen ensam, och vi får se hur det går. Ifall min strategi inte fungerar så bor både mamma och pappa inte mer än 5 minuter bort.
Så nervös inför imorgon, men jag fixar det!

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Jag hoppas att planeringen fungerar för dig. Förstår att det blir tufft att vara ensam, men jag tror på dig! Kram ❤️nouw.com/naatly
Emma Engström
Emma Engström,
Åh vännen, du kan klara det med maten om du verkligen vill! Vet hur jobbigt det är, ingen ser ju vad jag gör?! Men du är stark ska du veta och du kommer fixa det!! KRAMnouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229