Inför operation och Ikea

Hej på er!! Just nu sitter jag i bilen påväg hem från Umeå. Jag och mamma åkte vid 06 imorgon då jag hade inskrivningsträff 8.30. Bilfärden dit var jobbig då jag var extremt trött men inte hade ro för att somna, förens precis innan vi var framme. Väl framme startade uppdraget att hitta rätt, sjukhuset; Norrlands universitets sjukhus, är ENORMT. Men vi lyckades hitta till barnavdelning där jag kommer ligga, så tacksam över att jag får ligga på barnavdelningen trots att jag är 18. Jag får göra detta då jag inte flyttats över till vuxenmedicin än. Vi fick träffa en sjuksköterska och prata lite, hon tog vikt (fyfan) och längd, sedan tog hon också blodprov, 6 stycken rör! Kirurgen kom också förbi för att prata om hur det går till och risker. Självaste operationen tar 3 timmar?? Är rädd att jag kommer kissa på mig för i vanliga fall går jag på toa 24/7  hahaha. Sedan fick vi hjälp att hitta till anestesiavdelningen för att träffa en narkosläkare som berättade hur de vakar över mig och lite så.
Så på söndag ska vi tillbaka för att faktiskt skrivas in, få armband, dubbelduscha och fast inför operationen på måndag!

När vi var klara på sjukhuset åkte vi till Avion och Ikea för att äta lunch. Jag åt en ceasarsallad som var helt okej, baconen var äcklig och tycker inte om osten i Ceasarsallad men resten fungerade. Vi åt och drack kaffe innan vi gick runt på Ikea, fick med mig lite småsaker jag tänkte visa sen. Efter vi hade varit på Ikea gick vi en snabbis på tiger, en så rolig affär hahaha. Innan vi gick mot bilen köpte jag lite godis att äta i bilen!

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Massor av lycka till finaste du <3nouw.com/happym
hildahedlund
hildahedlund,
Så bra att du kommer att få vara på barnavdelningen! Barnläkare känns alltid så mycket mer finkänsliga och proffsigare i bemötande. Det brukar ge en tryggare känsla, vilket du förtjänar❤️ Kul att du fick en så trevlig dag med din mamma när ni ändå var i Umeå! Kramnouw.com/hildahedlund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229