Idag smäller det!

Det är nästan så att jag måste nypa mig, för idag händer det, på riktigt. Fredrik har hämtat nycklarna och efter vi ätit lunch ska vi åka till lägenheten. Till vår lägenhet? Helt sjukt, det känns så himla overkligt hahaha. Fredrik är även och hämtar tapeterna just nu, så tänkte visa er de senare, de är rätt ljusa och neutrala så vi inte behöver inreda utifrån något mönster eller färger. Har även tänkt ta lite före och efter bilder, om det hade varit roligt att se. Själv tycker jag det, men vad tycker ni?
Sitter just nu och äter frukost, egentligen skulle jag följa med Fredrik men vi försov oss (heh) och jag är rätt seg på att äta - i alla fall nu när maten inte är något självklart. Men som jag skrev igår, de kommande dagarna är det extra viktigt att äta regelbundet och ordentligt för att orka med flytten och all förändring. Känner mig seriöst som ett barn dagen innan julafton hahaha! Det var väldigt längesedan jag såg framemot något så här mycket, jag kan liksom tydligare se en framtid och då är det lättare att ha ett mål att kämpa mot. Om ni fattar?
Ska återgå till min frukost och att lyssna på Biancas sommarprat från förra året nu, så att jag hinner äta upp innan det är dags för lunch hahaha! Har dock en fråga till er, jag hade tänkt "vlogga" flytten, mest för vår egna del, men skulle ni vilja att jag delar den sen? Om det blir något bra och inte allt för pinsamt.
Ha en underbar dag<3!

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men WOW så underbart och häftigt!! Kram ❤️nouw.com/linndossing
Naatly
Naatly,
JAAA till bilder!! Förstår att ni är spända. Så jävla roligt med något eget sådär! 😍 Glad för er skull! KRAM 😘nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229