Hemmastadd eller hemlängtan?

Det känns fortfarande lika overkligt, att jag och Fredrik ska flytta. Vi får tillträde den 5, och då ska vi börja med att tapetsera innan vi flyttar in våra grejer. Men det är verkligen så himla sjukt, när jag kolla på pinterest, eller en Ikea tidning så är det inte bara drömmar längre, utan vi kan faktiskt göra så om vi vill. Helt ärligt är det lite skrämmande, tänk om vi gör på ett visst sätt för det är snyggt men sen inser vi att vi inte alls känner oss hemma. Den största rädslan är nog att inte få känna mig hemmastadd. Behöver liksom en stabil och trygg punkt, nu mer än på länge, och tänk om lägenheten bara inte kommer gå ihop med min hjärna. Bara det att jag redan har ångest visar ju på hur dålig jag är när det gäller förändringar.
Jag har en fråga till er som har flyttat hemifrån, hur fick ni känslan av att vara hemma? Eller fick ni bara det stunden ni gick in? Har ni tips på hur jag ska klara av en flytt, har ju så lätt till en fruktansvärd seperationsångest, inte bara till människor utan platser, saker och vanor.
(Avslutar med lite inspo bilder från pinterest hahaha)

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Åh så fint! <3nouw.com/evelinarou
happyM
happyM,
Åh förstår verkligen att det är en tuff känsla, jag har själv inte flyttat än eftersom att jag nu ska börja plugga ❤️ Men, hur som helst så har jag ju hjälp min pojkvän mycket när det kommer till inflyttning och bästa tipset skulle jag säga är att inte tänka allt för mycket på hur det kommer se ut, utan att man väljer det man trivs med ❤️ Vi började med att bara kika på inspo och det kändes då så himla kallt och tråkigt i lägenheten, så när vi sen började handla in fina färgglada kuddar och satte fram Rs saker så blev det så himla hemtrevligt ❤️ Kramnouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229