Hejdå

Med ett tungt huvud och en slö kropp kan jag äntligen lägga mig ned i sängen. Blivit att städa och sedan jobba, och i denna värmen blir jag helt slutkörd. Har dessutom varit tvungen att säga hejdå till min pojkvän som åker utomlands imorgon på morgonen. Han ska vara borta i en vecka och det känns som en evighet. Sedan vi blev tillsammans har vi inte varit utan varandra i mer än 2 dagar, no joke, därför känns den kommande veckan lite tyngre.
Innan jag åkte till jobbet så åkte jag och killen till krysset där vi svalkade oss med dricka och lyxshake. Sedan blev det många kramar, pussar och jag älskar dig, samt lite tårar från mig då, innan vi skiljdes åt.
Kvällens plan blir att först måla i en av mina målarböcker och sedan läsa i Morden i Sanhamn, vill skingra tankarna och inte tänka på att jag ligger ensam i sängen. Ingen Fredrik som ligger bredvid mig. *suck* Funderar på att ta en dusch också innan jag lägger mig och läser, svettas som en tok hahah. Men kommer förmodligen svettas i natt och ändå behöva duscha imorgon på morgonen, det är inte lätt haha.

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

hildahedlund
hildahedlund,
Men åh vad mysigt! Ni ses snart igen, så håll ut😘💕nouw.com/hildahedlund
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Får försöka💕💕nouw.com/fannybjerenius
Molanderz
Molanderz,
Vilket mysigt litet avslut!<33 men en vecka går fort så snart är han hos dig igen!nouw.com/molanderz
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Jo vi får hoppas det går fort haha💗💗nouw.com/fannybjerenius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229