Halloween party

Här kommer det ett sent inlägg men har inte haft någon ork idag men gårdagens halloweenfest blev verkligen lyckad! Jag hade så roligt! Fredrik och jag fixade oss tillsammans eftersom jag sminkade honom, blev dock inte lika nöjd men honom denna gång. Han fick i alla fall vara zombie och jag hade ett stort sår i mitt ansikte.
Vi tog bussen till förfesten där vi lyssnade på musik, snackade och drack, jätte mysigt. Jag dricker alkohol väldigt sällan utan det blir på de få bra festerna jag väljer att gå på. Anledningen till att jag inte dricker ofta är att jag kan få väldigt ont i min mage som är känslig, eller så kan jag få mer ångest, ja eller så går det hur bra som helst. Efter någon timme förflyttade vi oss till festen med buss, där vi mötte upp de andra som skulle på festen. Hade så jävla roligt på festen!! Jag dansade så att mina ben värker och jag sjöng så att jag är hes idag. En riktigt bra fest, och start på höstlovet!!!!
Nu väntar jag och Fredrik på att Springfloden ska börja, det börjar bli riktigt spännande. Sedan ska vi sova, mina planer för morgondagen är att träffa min psykolog och jobba 10-17.
Ha en bra kväll<3

Jag och Sanna<33

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Vad roligt att de blev så lyckat!! <3nouw.com/naatly
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
happyM
happyM,
Ser såå roligt ut!! ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229