Garderob rensning

Idag har jag tagit tag i att packa bort alla sommarkläder och då passade jag också på att rensa bort kläder. Tycker det är så skönt att rensa bland kläder - även fast det kan vara svårt.

Det jag brukar göra är att lägga mina kläder i tre högar, det jag verkligen vill ha kvar, det som är lite mittemellan och det jag inte vill ha kvar. När jag sorterar i de olika högarna brukar jag fundera på hur ofta jag använder ett plagg, ifall det passar, fortfarande är min stil och om jag ser mig själv använda det inom exempelvis de 3 kommande månaderna. Då blir ofta tydligt vilka kläder jag måste ha kvar och vilka jag inte behöver ha kvar. Men samtidigt så finns det de klädesplagg som jag använder ibland, men de är inga favoriter. Så e lägger jag i kanske högen som jag sedan går igenom för sig.

Det man kan göra är att lägga bort "kanske" kläderna under en viss tid och se ifall man faktiskt behöver något av plaggen för att på så sätt även visualisera för sig själv att jag behöver inte de här kläderna. Jag fick ihop två påsar med kläder som jag ska skicka till sellpy och så får de avgöra vad som går att sälja och vad som ska skänkas. Då får jag i alla fall bort kläderna vilket är huvudsaken, får jag en peng så visst, men det går liksom lika bra utan bara jag får iväg kläderna från hemmet hahaha. Kassen är med mina sommarkläder som jag ska gå med till förrådet!
Dags att plocka fram vinterjackor och täckbyxor, usch haha!

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Åh detta är verkligen något jag borde göra, haha! Har dock inte så mycket kläder men det kan alltid vara skönt att göra sig av med sånt som är för litet eller bara plagg man inte vill ha! KRAMnouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Åh bästa känlsan när man tagit tag i något sånt som behöver fixas ❤️ Kramnouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229