Fredagsmys

Godmorgon finisar!
Jag hoppas att allt är bra med er och att ni får en bra helg. Min helg började väldigt bra igår men idag mår jag jättedåligt, såklart. Blir typ alltid så, en bra stund måste betalas med en skitdag.
Igår fick jag träffa mina bästa vänner, inklusive Sanna som var hälsade på från göteborg!! <3 Hatar att hon bor så långt bort nu, det känns på riktigt jättejobbigt! Vill att hon ska flytta tillbaka hit, men jag är så glad över att hon får gå på den skola hon vill.

Gårdagen blev därför väldigt mysig, i alla fall kvällen. Under dagen var jag väldigt låg - dåligt humör och trött. Klarade inte av att få någon skola gjort och jag sov några timmar mitt på dagen. Men där efter middagen så började jag må bättre eftersom tjejerna skulle komma och så hade jag och Fredrik börjat tvätta (vi hade världens tvättberg då tvättstugan varit fullbokat de senaste veckorna...).

Jag och tjejerna satt och pratade, spelade spel och hade det otroligt mysigt. Att vi träffas så sällan märks verkligen inte, allt är liksom som det ska vilket jag tycker är så skönt!<3 Men vi skriver ju varje dag så vi uppdaterar ju alltid varandra om händelser och tankar. Dessutom så kunde jag lägga alla ätstörda tankar åt sidan och bara njuta tillsammans med mina vänner, precis som jag gjorde när jag var frisk.
Hoppas ni får en bra dag nu ska jag vika tvätt hahaha, dock väldigt rogivande<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhh men gud så mysigt ❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229